Kalecik'in, Akyurt'a Bağlanacağı İddiası Asılsız Çıktı - Son Dakika
Yerel

Kalecik'in, Akyurt'a Bağlanacağı İddiası Asılsız Çıktı

Kalecik\'in, Akyurt\'a Bağlanacağı İddiası Asılsız Çıktı

AK Parti Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı Uludağ, Kalecik'in Akyurt ilçesine bağlanacağı yolundaki söylentilerin tamamen asılsız olduğunu söyledi.

17.09.2013 10:42  Güncelleme: 10:43

AK Parti Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Uludağ, Kalecik'in Akyurt ilçesine bağlanacağı yolundaki söylentilerin tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Uludağ, bir süreden beri ilçe halkında Kalecik'in ilçe unvanının elinden alınacağı ve komşu ilçesi Akyurt'a bağlanacağına dair söylentiler olduğunu dile getirdi.

Yaptıkları görüşmelerde bunun tamamen dedikodudan ibaret olduğunu gördüklerini anlatan Ömer Uludağ, "Kalecik'in Akyurt'a bağlanması söz konusu bile değil. Ama bu söylenti bize daha acı bir gerçeği gözler önüne seriyor. Koskoca tarihi, geçmişi olan Kalecik'in kasaba konumuna düşürülme algısı bile içler acısı. İlçemizin Akyurt'a bağlanacağı yolundaki dedikodular Kalecik'in ne duruma geldiğinin en açık kanıtı. Akyurt da Ankara'nın önemli ilçelerinden biri ancak, Kalecik sahip olduğu öz değerleri ile çok daha köklü bir ilçe" dedi.

Ömer Uludağ, çok değil 6-7 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde iktidarı ele aldıktan sonra bırakın kasaba yakıştırmalarını Kalecik'i tüm Türkiye hatta dünyanın konuştuğu bir merkez durumuna getireceklerini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalecik'in, Akyurt'a Bağlanacağı İddiası Asılsız Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement