Kaleiçi'nde "İndirim" Başladı - Son Dakika
Yerel

Kaleiçi'nde "İndirim" Başladı

Denizli'nin yaklaşık 800 yıllık tarihe sahip Kaleiçi Çarşısı'nda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen alışveriş şenliği, defile ile başladı.

23.11.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin yaklaşık 800 yıllık tarihe sahip Kaleiçi Çarşısı'nda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen alışveriş şenliği, defile ile başladı.

Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, açılış töreninde yaptığı konuşmada çarşıda 70 farklı alanda yaklaşık 700 iş yerinin bulunduğunu ve bunların etkinliğe destek verdiğini ifade etti.

İndirim günlerinde günlük ortalama 15 bin müşteriyi ağırlayacaklarını ifade eden Yıldız, "Amacımız çarşımıza gelen müşteri sayısını artırarak alışverişi canlandırmak. Çarşımızı dünyaya tanıtmak istiyoruz. Burası doğal bir AVM. Tarihi Kaleiçi Çarşısı, modern alışveriş merkezleri karşısında dimdik durmuş, geleneksel halini bozmamıştır" diye konuştu.

Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız ile vatandaşlar katıldı.

Alışveriş şenliğinde mağazaların sabah 08.30'dan akşam 18.30'a kadar açık kalacağı ve indirim günlerinin 30 Kasım'a kadar süreceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaleiçi'nde 'İndirim' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement