Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Lütfü Esengün'den Rektör Coşkun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Lütfü Esengün'den Rektör Coşkun'a Ziyaret

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Lütfü Esengün\'den Rektör Coşkun\'a Ziyaret

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve Devlet Eski Bakanı Lütfü Esengün, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Selçuk Coşkun'u ziyaret etti.

30.04.2013 12:00

Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi ve Devlet Eski Bakanı Lütfü Esengün, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u ziyaret etti.

Kapatılan Refah Partisi Erzurum Milletvekili ve REFAHYOL Hükümeti Devlet Bakanı Lütfü Esengün, bir dizi ziyaret için geldiği Bayburt'ta, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bayburt Üniversitesi hakkında Rektör Coşkun'dan bilgi alan Esengün, Bayburtlular yıllarca özlem duyduğu Bayburt Üniversitesinin yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen şehir ekonomisine önemli bir destek sağladığını gördüğünü söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Coşkun da Bayburt Üniversitesinin şehrin paydaşlarıyla birlikte yürüttüğü proje sayısının her geçen gün arttığını, öğrenci yetiştirmek ve bilgi üretmenin yanında ekonomik, sosyal ve kültürel katkısıyla da Bayburt Üniversitesinin Bayburt'a değer kattığını kaydetti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Lütfü Esengün'den Rektör Coşkun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement