Kamu Personellerine İş Yerinde Egzersiz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kamu Personellerine İş Yerinde Egzersiz

Kamu Personellerine İş Yerinde Egzersiz
16.12.2013 09:39

Spor genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu “İş Yeri Egzersizleri” adlı proje dâhilinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellere masa başında nasıl egzersiz yapabileceklerini anlatarak birlikte egzersiz yaptılar.

Spor genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu "İş Yeri Egzersizleri" adlı proje dahilinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellere masa başında nasıl egzersiz yapabileceklerini anlatarak birlikte egzersiz yaptılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü ve antrenörleri Göreme Belediyesi personellerine ve Göreme Orta Okulu Öğretmenlerine egzersiz yapmanın önemimden bahsederek masa başında nasıl egzersiz yapıldığını anlatarak birlikte egzersiz yaptılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, yaptığı açıklamada, "Ofis ortamında veya evde bilgisayar başında yapabileceğiniz bu küçük hareketler kasları gevşetir, kan dolaşımını artırır, iş yerinizde dinamik olmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu Personellerine İş Yerinde Egzersiz - Son Dakika


Advertisement