"Kanallar Çöp Tenekesi Olarak Kullanılmasın" - Son Dakika
Yerel

"Kanallar Çöp Tenekesi Olarak Kullanılmasın"

"Kanallar Çöp Tenekesi Olarak Kullanılmasın"

02.07.2013 Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan kanalizasyona atılan yabancı cisimler sonrasında meydana gelen tıkanıkların, hem vatandaşı hem de KASKİ ekiplerini zor durumda bıraktığını belirterek kanalların çöp tenekesi olarak kullanılmaması gerektiğini söyledi.

02.07.2013 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

02.07.2013 - Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan kanalizasyona atılan yabancı cisimler sonrasında meydana gelen tıkanıkların, hem vatandaşı hem de KASKİ ekiplerini zor durumda bıraktığını belirterek kanalların çöp tenekesi olarak kullanılmaması gerektiğini söyledi.

Batukan, yaptığı yazılı açıklamada, kanalların vatandaşların çöplerini değil, o bölge sakinlerinin atık suyunu taşıması için yapıldığını belirterek, kanallarımızın sistemli bir şekilde çalışmasına karşın, kanalizasyon borularının içerisinde sürüklenemeyecek büyüklükte malzemelerin atılmasının tıkanıklığa neden olduğunu vurguladı.

Karpuzatan Pastırmacılar Sitesi'nde son bir ay içerisinde üç kez kanal tıkanıklığı yaşandığına dikkati çeken Batukan, "Söz konusu bölgede bulunan bazı işyeri sahiplerince, kanalizasyona atılmaması gereken çöpleri atmaları sonucunda ciddi tıkanıklıklar meydana geldi. Ekiplerimiz, uzun uğraşlardan sonra tıkanıklığı giderdi ama bu zaman sürecinde hem iş yeri sahipleri hem de ekiplerimiz mağdur oldular" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kanallar Çöp Tenekesi Olarak Kullanılmasın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement