Kanca, Atapark ve Gülbaharhatun Esnafından Ortahisar İçin Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Kanca, Atapark ve Gülbaharhatun Esnafından Ortahisar İçin Destek İstedi

Kanca, Atapark ve Gülbaharhatun Esnafından Ortahisar İçin Destek İstedi

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Atapark ve Gülbaharhatun mahallesinde esnaf...

22.11.2013 13:32

Trabzon'da Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Atapark ve Gülbaharhatun mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Faruk Kanca, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, vatandaşlar Ortahisar Belediye Başkanlığı için Faruk Kanca'nın aday olmasını istediler. Vatandaşların ilgisinden memnun olan Kanca, Trabzon için Ortahisar için elinden gelenin daha fazlasını yapacağını söyledi.

Kanca, "Siyaset rüzgar gibidir. Rüzgarı almak gerekiyor. Biz bu rüzgarı aldık. Siyasetin rüzgarı bu dönem bizden yana esiyor. Vatandaşları dolaşıyoruz çok içten ve samimi yakınlaşmalar oluyor. Bir çok arkadaş bizlere sözler veriyor. Çok önemli isimler. Hatta açıkça gelip bizimle çalışmak istiyorlar. Aday olduğumuz süreçte bizle beraber dolaşacaklar. Şuan da bile gelip bizle dolaşmak istiyor. Aldığımız rüzgar çok güzel bir rüzgar. Aday adayı değil de aday gibi görüyorlar. Hemen hemen Trabzon'un bütün mahalleri dolaştık. Çok güzel izlenimler elde ettik. Çok değişik partilerin bize gösterildiği teveccühü umudumuzu arttırdı" dedi.

Projelerini aday olduğuna açıklayacağını kaydeden Kanca, "Şuanda aday adayıyız. İhtiyaçları biliyoruz. İnşaat mühendisi olduğumuz için kafamızda çok proje var. Bunları çok fazla paylaşmak istemiyoruz. Aday adayıyız. Kendimizi tanıtmak istiyoruz. Aday olduğumuzda bu projeleri ancak paylaşacağız. Siz şimdi bir proje açıklar ve partinin kurmayları redderse zor durumda kalırsınız. Genel manada bir şeyler söylemeye çalışıyoruz. Büyükşehir'e koordineli olarak tüm köylerin planlamasını yapacağız. Yeraltına önem vereceğiz. Yer altına yapacağımız otoparklarla otopark sorununu çözeceğiyiz. Yerin altını çok iyi kullanacağız genel manada. Sahilde yapacağımız bazı düzenlemeler var. Genel manada bunları söylüyoruz" diye konuştu.

"Köy yollarında Türkiye'de en çok yatırımı AK Parti yaptı ve en fazla yatırımı alan il Trabzon" diyen Kanca "Karayolları yatırımı noktasında istimlak alanlarında Türkiye'de en fazla yatırımı alan il Trabzon. Sayın bakanımız var. Erdoğan Bayraktar. Trabzon için çok büyük şans. TOKİ Başkanlığı'ndan beri çok büyü hizmetleri var. Bütün dünyaya örnek olmuş. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda da aynı başarıyı sürdürüyor. Onun sayesinde Trabzon çok büyük yatırımlar almış. Diğer milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız da aynı şekilde. Siyasilerimiz çok güçlü. AK Parti Trabzon'da tabiki favoridir. Bu yatırımların sonucunda aldığımız oy görünüyor" şeklinde konuştu.

"BUGÜN ANKET YAPILSIN; FARUK KANCA ÖNDE ÇIKAR"

Teşkilat temayülü yapıldığını belirten Kanca, "Geçmişte de çok temayüle girdik. Bunlar gizli tabi. Ama bir şekilde sonucunu Ankara'da alabiliyorsunuz. Herkes ben önde çıktım diyebiliyor. Halk anketleri daha aday adayları belli olmadan önce yapılmaya başladılar. Bazı anketlerde biz yoktuk mesela. Çeşitli anketler de yapıldı. Son zamanlarda telefon anketi de yapıldı. Çok belli değil kimin yaptığı. Benim de ismim yoktu birkaç ankette. Biz elhamdülillah siyasetin rüzgarını aldık. İnsanlar Faruk Kanca'yı tanıdıkça bu işi yapabileceğimizi gördüler. Zaten insanlara güven veriyoruz. Bunu bir çok kişi söyledi. Oyumuzu sana vereceğiz diye insanlar açıkça söylediler. Bunları kameralar da çekti. Ayarlanmış çekimler değil. Biz bunu gördük. Dolayısı ile yapılacak olan bütün anketlerde açık ara önde çıkacağıma inanıyorum. Şu anda anket yapılsın yapılan bütün anketlerde Faruk Kanca isminin önde çıkacağına inanıyorum. Bu duyguyu bu samimiyeti ben halkta gördüm" şeklinde konuştu.

Trabzon'daki işsizliğe değinen Kanca, "Trabzon'da hakikaten işsizlik oranı yüzde 9'da insanların bir beklentisi var. Belediye bu konuda neler yapabilir? Yap işlet devret modelini düşünüyoruz. Ne kadar proje üretilirse bu insanlar kendileri yapacaklar üretecekler. İstihdam sağlanacak. Bu yönde insanların önünü açmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda ve medyada çeşitli yorumların yapıldığını kaydeden Kanca, "Ben kimsenin adamı değilim. Şuan da bir kere adaylar arasında bütün kurumlarla beraber AK Parti'nin kendi iç dinamikleri ile beraber en uygun çalışacak aday benim. İl başkanlığı için Adnan beyin rakibiydik, beraber çalıştık. Gayet uygun bir çalışma süreci sergiledik. Belediye başkanı Orhan ağabeyimizi de çok severiz. Bakanımız Erdoğan bey aynı zamanda akrabamız. Onun söyledikleri emir telaki ederiz. Biz kimsenin adamı değiliz. AK Parti'nin adamıyız. Bu konuda herkes rahat olsun. Gayet uygun bir şekilde kimsenin adamı olmadan çalışacağız" Şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanca, Atapark ve Gülbaharhatun Esnafından Ortahisar İçin Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement