Karacabey İtfaiye Taşınıyor - Son Dakika
Yerel

Karacabey İtfaiye Taşınıyor

Karacabey İtfaiye Taşınıyor

Karacabey Belediyesi Büyükşehir yasasıyla beraber sorumluluğu Büyükşehir’e geçen itfaiye Müdürlüğü ile birlikte yaptığı anlaşma neticesinde Karacabey İtfaiyesi için yeni yer tahsisi gerçekleştirildi.

22.06.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyesi Büyükşehir yasasıyla beraber sorumluluğu Büyükşehir'e geçen itfaiye Müdürlüğü ile birlikte yaptığı anlaşma neticesinde Karacabey İtfaiyesi için yeni yer tahsisi gerçekleştirildi.

İtfaiye Daire Başkanlığı, tahsis edilen alanın çok amaçlı kullanıma elverişli olduğunu belirterek tahsisi yapılan alanda itfaiye eğitim merkezide kuracaklarını kaydetti. Büyükşehir yasasının ardından yenilemeye gidilen Karacabey İtfaiye Müdürlüğü'ne İtfaiye Daire Başkanlığı'nın yer arayışı Karacabey Belediyesi'nin Yeniköy Yolu üzerinde AFAD'a ait tesisin yanında ki alanı tahsis etmesiyle çözüme kavuştu.

Önceki gün ilçeye gelerek Belediye Başkanı Ali Özkan ile görüşen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, yapılan tahsis ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daire Başkanı Doğan yaptığı açıklamada "tahsis edilen alanın hem konum itibariyle hem alanın büyüklüğü itibariyle son derece faydalı. Bizler bu tahsisten duyduğumuzu memnuniyeti özellikle belirtmek istiyoruz. Burasını sadece müdahale yeri olarak tasarlamaktan öte İtfaiye Eğitim Merkezi'de kurarak Karacabey'de farklı bir çalışmaya daha imza atmış olacağız. İlgi ve alakasından ötürü Başkan Ali Özkan'a teşekkür ederim" dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Özkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler istişare kültürüne ve birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. Maksat Karacabey'e ve Bursa'ya hizmet ise elimizi taşın altına atmaktan tereddüt etmiyoruz. İnşallah bu karar ilçemiz için hayırlı olacaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey İtfaiye Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement