Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Yeniden Aday - Son Dakika
Yerel

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Yeniden Aday

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Yeniden Aday

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş,Mart 2014'te yapılacak yerel seçim öncesi AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.4.5 yıldır Kars Belediye Başkanlığını yürüten Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda adaylığının resmi başvurusu...

10.10.2013 17:42

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş,Mart 2014'te yapılacak yerel seçim öncesi AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

4.5 yıldır Kars Belediye Başkanlığını yürüten Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanlığı'nda adaylığının resmi başvurusu için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, partililer de hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, yerel seçimler öncesi AK Parti'den belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nun 24 Eylül 2013'ta aldığı karar gereği 1 Ekim - 1 Kasım 2013 tarihleri arasına başvuruda bulunmaları gerektiğini açıkladı. Erdoğdu ayrıca kamu kurumlarında çalışan adayların da görev yaptıkları kurumlardan istifa etmeleri gerektiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nin almış olduğu karar gereği tekrar belediye başkanlığı aday adayı olarak İl Başkanlığına müracaatta bulunduğunu belirtenBelediye Başkanı Nevzat Bozkuş, mevzuata bağlı olarak muhakkak bu müracaatın yapılması gerektiğini, kural ve mevzuat gereği bu resmi başvurusunu yaptığını kaydetti.

Bozkuş, "Bilindiği üzere biz göreve geldiğimizde gerçekten zor ama doğru olan projelerden başlamaya karar aldık. Bu da bilindiği üzere alt yapı sorunlarıydı. Paydaşlarımızla birlikte zor, problemli bir projeyi öne aldık. Bir takım eleştirilere ve sorunlarla karşılaşmayı da göğüsleyerek birilerinin bir şekilde bu işi yapması gerekirdi. Biz de burada Kars halkının, il ve ilçe teşkilatlarımızın, genel merkezimizin, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin destekleriyle yüzümüzün akıyla altyapıdan üstyapıya çıktık. Bizim açımızdan 2013 yılı çok hareketli geçti. Dolayısıyla şehrin alt ve üstyapı sorunuyla çevre düzenlemelerinin yapılması, kentsel tasarım projelerinin harekete geçerek, şehre ekonomik anlamda katkıda bulunacak projelerin de sonuçlanması gerek. Biz de bu işin bir noktasından başladık. Besi Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçmesi lazım. Buna bağlı olarak hayvan pazarının bir şekilde sağlıklı olarak hizmet vermesi lazım. Bizim bundan sonra yapacağımız, hayata geçireceğimiz her projenin Karslıya ekonomik anlamda bir katkısı olması lazım. Projelere daha sağlıklı bir şekilde ivme kazandırılması, hayata geçmesi noktasında da verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi anlamında ikinci kez belediye başkan aday aday olarak müracaatımızı yaptık. Gerekçelerimiz bunlar. Bizim buradaki, bundan sonraki amacımız Kars'ı güzelleştirmenin yanında bir de Kars'ta yaşayan insanların ekonomisine katkıda bulunacak projelerin hızlı bir şekilde hayata geçmesini sağlamak. Ağırlımızı bundan böyle bu noktada sürdüreceğiz" dedi.

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Başkan Bozkuş, başvuru formunu imzaladıktan sonra objektiflere poz vererek AK Parti İl Binasından ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Yeniden Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement