Kars'ın Yeni Valisi Kente Geldi - Son Dakika
Yerel

Kars'ın Yeni Valisi Kente Geldi

Kars\'ın Yeni Valisi Kente Geldi

Son Valiler Kararnamesi ile birlikte Kars'a vali olarak ataması yapılan Eyüp Tepe, bugün eşi ve çocuklarıyla birlikte kente geldi.

17.08.2012 13:07

Son Valiler Kararnamesi ile birlikte Kars'a vali olarak ataması yapılan Eyüp Tepe, bugün eşi ve çocuklarıyla birlikte kente geldi.

Tepe, böylece uzun yıllar sonra Kars'a atanan, eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen ilk vali oldu.

Kars Valisi Eyüp Tepe'yi havaalanında Vali Vekili Karahan Daştan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Garnizon Komutanı vekili Kıdemli Albay Osman Uçar, kaymakamlar ve kurum amirleri karşıladı. Vali Tepe'ye yöresel kıyafetli öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

Havaalanı'ndan Hükümet Konağı'na hareket eden çiçeği burnunda Vali Eyüp Tepe'yi Hükümet Konağı önünde daire ve kurum müdürleri karşıladı. Buradan Valilik makamına geçen Tepe, Kars'a 7 yıl önce geldiğini ve Kars'ın 7 seneyi boşa geçirmediğini söyledi.

Kars Valisi Eyüp Tepe; " Öncelikle son 'Valiler Kararnamesi'yle birlikte Kars'a atanmaktan dolayı memnuniyetimi sözümün başında ifade etmek isterim. Kars bizim çok aşina olduğumuz, kültürüne, uzak olmadığımız bir ilimiz İnşallah Allah mahcup etmeden burada birlikte bir takım ruhuyla beraber çalışma yapacağız" dedi.

İNŞALLAH BU GÜZEL VATAN TOPRAĞINDA HAYIRLI İŞLER YAPMAK NASİP OLUR

İnşallah güzel vatan toprağında hayırlı işler yaparız diyen Vali Eyüp Tepe; "Bizden önceki değerli büyüklerimiz,

Kars'a hizmet eden diğer bütün zevat gibi bizler de imkanlarımız ölçüsünde sizlerle beraber Kars'ımıza Karslımıza, memleketimize hizmet edeceğiz.

Bu hizmeti yaparken doğal olarak tabi hepimizin, başta hükümetimiz olmak üzere,

şiarımız bizim insan odaklı her şeyin başına insanı koyarak hizmet etmeğe çalışacağız.

İnşallah hep beraber, birlikte bu güzel vatan toprağında hayırlı işler yapmak nasip olur" diye konuştu

SÖZDEN ÇOK İŞLERİMİZ İLE KONUŞURUZ

Kars'ı daha ileriye taşımayı hedeflediklerini ifade eden Vali Eyüp Tepe; "Çokta bu işi uzatmak, detaylandırmak bilmiyorum ne kadar doğru, ama sözden çok inşallah işlerimizle konuşuruz.

Söz zaman içerisinde unutulur ama işler kalır.

İlk intibaımı da bu arada söyleyeyim. Havaalanı'ndan buraya gelene kadar, gerçekten yıllar önce geldiğim Kars ile bugünkü Kars arasında çok pozitif manada değişimler gördüm. İnşaat gibi her tarafta şantiyeler var.

O Kars için çok güzel, Kars'ımız bizim gelişmeyi, hak eden bir yer.

Ümit ederiz ki bu inşaatlarla beraber Kars'ımız daha ileri bir seviyeye taşımayı inşallah hep beraber gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Kars'a son Valiler Kararnamesi ile atanan Eyüp Tepe, kaymakam olmadan önce kısa süre stajyer olarak gazetecilikte yapmış. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ın Yeni Valisi Kente Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement