Kars'ta Avrupa Kobi Haftası - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Avrupa Kobi Haftası

Kars\'ta Avrupa Kobi Haftası

5.KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık, beraberindeki Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Yatılı Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte belediyeyi ziyaret etti.
KOSGEB Kars Hizmet...

28.11.2013 09:33

5. KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık, beraberindeki Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Yatılı Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte belediyeyi ziyaret etti.

KOSGEB Kars Hizmet Müdürü Mustafa Işık ve beraberindekileri Belediye Başkan Vekili Yusuf Durmuş ile Başkan Yardımcısı Yüksel Güler, karşıladı.

Daha sonra Başkan Vekili Yusuf Durmuş'un odasına geçen heyete burada KOBİ'ler ve belediyecilik arasında hizmetler anlatıldı.

Belediye Başkan vekili Yusuf Durmuş, bir süre öğrencilerle sohbet eti. Durmuş, öğrencilere, ileriye yönelik hedeflerini sordu. Öğrenciler hedefleri olarak genellikle avukat, hemşire, savcı, polis, öğretmen gibi meslekleri tercih ettiklerini belirttiler.

Belediye Başkanlığı olarak girişimci adaylar için KOSGEB ile ortak bir girişimcilik eğitimler verildiğinden bahsedildi ve bu eğitime çok ciddi talepler olunca tekrar Aralık 2013'te bu eğitimler tekrarlanacağı kaydedildi. Öğrencilere KOSGEB Müdürü Işık, tarafından eğitimin içeriği anlatıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Avrupa Kobi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement