Karsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karsiad'a Ziyaret

09.11.2013 16:00

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün, Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (KARSİAD) ziyaret etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün, Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (KARSİAD) ziyaret etti.

KARSİAD Başkanı Sultan Murat Dereci'den çalışmaları hakkında bilgi alan Düzgün, kentte özellikle tarım ve hayvancılık konusunda devlet desteklerini ve bunlarla ilgili yapılabilecek faaliyetleri anlattı.

Hayvancılık konusunda üretimde yapılacak yenileme ve modernize çalışmalarının devlet desteğinde olabileceğini ve Kars'a katkısı hakkında bilgi veren Düzgün, bu konuda bilgilendirme toplantısı yapılmasının gerekli olduğunu kaydetti.

Dereci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KARSİAD olarak sanayicilerin gelişmesi için her türlü gayreti gösterebileceklerini ifade etti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karsiad'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement