Kasak Ailesi Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Kasak Ailesi Yardım Bekliyor

Kasak Ailesi Yardım Bekliyor

Muş'ta anlaşamadığı eşinden boşanan kardeşinin 4 çocuğuna bakan amca Murat Kasak, yardım beklediğini söyledi.

14.02.2013 10:23

Muş'ta anlaşamadığı eşinden boşanan kardeşinin 4 çocuğuna bakan amca Murat Kasak, yardım beklediğini söyledi.

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Düzkışla beldesinde yaşayan Önder ile Aslı Kasak çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. Aslı Kasak babası tarafından memleketine götürülürken, Önder Kasak ise 4 çocuğunu annesi ile kardeşine bırakıp İstanbul'a gitti. Önder Kasak'ın kardeşi Murat Kasak, 2 aydan beri Yağmur (8), Songül (7), Sinem (6) ve Hiranur (2) isimli 4 çocuğa baktığını kaydederek, maddi durumunun kötü olmasından dolayı devletten yardım beklediğini vurguladı. Kasak, "Yengem ile ağabeyim sürekli tartışıyorlardı. Ağabeyim fakir olduğu için yengem onu terk etti. Yengemin babası gelip kızını evine götürdü. 2 aydan beri bu çocuklara ben bakıyorum. Ben kendim de özürlüyüm, 3 ayda bir özürlü maaşı alıyorum. Bu para bana bile yetmiyor. Benim oğlum da hasta, annem de hastadır. Annemin birçok hastalığı var. Bu çocukları bakabilmem için yardım edilmesini istiyorum" dedi.

Annesi ile babasının kendilerini terk ettiğini söyleyen Yağmur Kasak ise, amcasının evinde kaldıklarını ifade etti. Yağmur Kasak, "Amcam bize bakamıyor. Benim babaannem de çok hasta, her zaman ilaç kullanıyor. Hasta olduğu için bize de bakamıyor" diye konuştu.

Babası ile annesinin sürekli kavga ettiğini belirten Kasak, "Babam fakir olduğu için annem sürekli kavga ediyordu. Daha sonra babamı bırakıp gitti. Babam da dayanamadığı için bizleri babaannemin yanına bırakıp gitti" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasak Ailesi Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement