Kasaplar Ramazan'da Zam Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Kasaplar Ramazan'da Zam Bekliyor

Kasaplar Ramazan\'da Zam Bekliyor

Kasap esnafı, Ramazan ayında et fiyatlarına 1 ile 2 TL arasında zam yapılabileceği beklentisi içinde olduklarını söylediler.

30.06.2013 19:29

Kasap esnafı, Ramazan ayında et fiyatlarına 1 ile 2 TL arasında zam yapılabileceği beklentisi içinde olduklarını söylediler.

Malatya Kasap Pazarı'ndaki esnaflar, Ramazan ayı ile birlikte et fiyatlarında küçükte olsa zam yapılacağını ifade ettiler.

Kasap Pazarı esnafından Hayati Çelik, "Tosunu 14.5 TL'ye kesiyorduk, şuanda 15.80 TL'ye kadar yükseldi. Tosunu 1 TL zamla kesiyoruz. Ama biz zam yapmadık. Ramazan ayında 1 ile 2 TL arasında et fiyatlarına zam gelir. Şu anda kıyma 22-23 TL, kemikli et 20 TL, biftek 24-25 TL'den satılıyor" dedi.

Osman Özer ise "Ete zam bekliyoruz. Yüzde 10 gibi bir zam gelir. Yetiştirici şuanda mağdur, köylü çok mağdur. Kasap da fazla bir şey alamıyor. Aradaki aracılar kazanıyor. Zam olsa da fazla bir şey gelmez" dedi.

Hasan Geçit ise "Ramazan'da zam gelmez. Piyasaya zam yapıldı, ancak esnaf uygulamadı. 1 ay önceki fiyate göre şuanda 2 TL zam yapılması gerekirdi. Biz yapmadık" ifadesini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasaplar Ramazan'da Zam Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement