KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, İncesu ve Bedir Bağları içme suyu, terfi, isale hatları ile tesisler inşaatının ihalesi yapıldı.
KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, yaptığı açıklamada, 7 firmanın katıldığı ihalenin, kurumun "www.kaski.gov.tr" adresindeki internet sitesinden de canlı olarak yayınlandığını belirtti.
Batukan, ihalede, AOL İnşaat'ın 4 milyon 87 bin, Besa İnşaat'ın 5 milyon 4 bin, Teksen Mühendislik'in 5 milyon 222 bin, Korkmazlar İnşaat'ın 5 milyon 509 bin, Ekşi İnşaat'ın 5 milyon .821 bin, Gistaş Gazioğulları İnşaat'ın 7 milyon 68 bin ve Çağan İnşaat'ın 7 milyon 363 bin lira teklif verdiğini ifade ederek, ihale sonucunun komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmenin ardından açıklanacağını sözlerine ekledi.
- KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › Kaski'de İhale - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.