Kastamonu'da Çocukların Şişme Havuz Keyfi - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da Çocukların Şişme Havuz Keyfi

Kastamonu\'da Çocukların Şişme Havuz Keyfi

Yaz günlerinin etkisini gösterdiği Kastamonu'da, sıcak havadan bunalan aileler, çocuklarını da alarak parklara akın etti.

13.05.2013 18:23

Yaz günlerinin etkisini gösterdiği Kastamonu'da, sıcak havadan bunalan aileler, çocuklarını da alarak parklara akın etti.

Aileler, serinlemek için ağaçların gölgesinde vakit geçirirken, çocuklar ise sıcak havaya aldırış etmeden salıncaklara binip, gönüllerince eğlendiler. Henüz yeni kurulmaya başlanan şişme havuza giren çocuklar, hem suyun tadını çıkardı hem de serinleyerek keyifli dakikalar geçirdiler.

Şişme havuzun işletmecisi İrfan Kırkbeşoğlu, geçtiğimiz yıl Kastamonu'ya Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun daveti üzerine geldiklerini söyledi. Çocukların şişme su havuzunu çok beğendiklerini ifade eden Kırkbeşoğlu, şu anda sadece Sinanbey Parkı'nda bulunan şişme su havuzunun diğer parklara da kurulması için girişimlerde bulunduklarını ve Kastamonu Belediyesi'nden bu konuda onay beklediklerini söyledi. İzin verilmesi durumunda şişme su havuzun diğer parklara da kurulacağını belirten İrfan Kırkbeşoğlu, "Beni tanıyan, yolda gören çocuklar yanıma gelip şişme su havuzunu soruyor. Bazen ailelerin bütçesi iyi olmuyor, yanlarında para bulunmuyor. Biz bu çocukları da ücretsiz bindiriyoruz. İlçemizde, belediyemizin oluşturduğu parklardan başka serinleyebileceğimiz yerlerin olmayışı bizleri gerçekten üzmektedir" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da Çocukların Şişme Havuz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement