Fatih Kayhan, Bir Günde 4 Köy Gezdi - Son Dakika
Yerel

Fatih Kayhan, Bir Günde 4 Köy Gezdi

Fatih Kayhan, Bir Günde 4 Köy Gezdi

AK Parti'den Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Adayı olan Fatih Kayhan, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 4 köyü ziyaret etti.

20.03.2014 10:10  Güncelleme: 10:06

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan adayı olan Fatih Kayhan, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 4 köyü ziyaret etti.

Kayhan, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü köy gezilerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Çardaklı, Sergen, Goman ve Gürbüz köylerini ziyaret eden Kayhan, halkın sorunlarını dinleyerek vatandaşlardan, 30 Mart seçimlerinde Başbakana sahip çıkmalarını istedi. 17 ve 25 Aralık 2013'te AK Parti'ye yapılan saldırıların hükümete ve millete karşı yapılan büyük bir darbe girişimi olduğunu kaydeden Kayhan, buna en iyi cevabın sandıkta verileceğini dile getirdi. Kayhan, "30 Mart günü aslında milletin kendi hükümetine ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a sahip çıkma günü olacak. Bu da 17 ve 25 Aralık'ta yapılan darbe girişimlerine en büyük cevap olarak tarihe geçecektir. Ülkede yaşanan bahar havasından rahatsız olan derin güçler çatışmalı ortamı tekrar yaşatmak istediklerini süren barış sürecini de bozmaya çalışıyorlar. Kimse eski çatışmalı günlerin geri geleceğini sanmasın. Allah'ın izniyle sizler AK Parti'ye destek verdiğiniz sürece ne bu süreç bozulacak ne kan akacak ne şehit cenazeleri gelecek ne de analar ağlayacak. Gittiğim her köyde kadınlarımız analarımızın bizden istedikleri tek şey var Allah aşkına bu süreç devam etsin ne Türk gençleri ölsün ne de Kürt gençleri ölsün hepsi bizim evlatlarımızdır, bizim çocuklarımızdır. Biz AK Parti'ye ve Başbakanımıza sonuna kadar destek çıkacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatih Kayhan, Bir Günde 4 Köy Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement