Kaymakam Alparslan Yurt İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Alparslan Yurt İnşaatını İnceledi

Kaymakam Alparslan Yurt İnşaatını İnceledi

Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, tamamlanma aşamasına gelen 300 kişilik öğrenci yurdunu inceledi.

05.09.2013 11:59

Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, tamamlanma aşamasına gelen 300 kişilik öğrenci yurdunu inceledi. Alparslan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Kaymakam Mehmet Alparslan, Altıntaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 300 kişilik öğrenci yurdu inşaatını Vakıf Müdürü Muzaffer Emre ile birlikte inceledi. Yüzde 98 oranında tamamlanan ve Geçici Kabul Komisyonu tarafından kabulü beklenen 300 kişilik Öğrenci Yurdu inşaatı ile ilgili bilgiler alan ve inşaatın durumu yerinde inceleyen Kaymakam Alparslan "Altıntaş ilçesinde yapımı devam eden yurt binası tamamlandığında 300 öğrenciye yüksek standartlarda eğitime devam imkanı sağlanacak ve yurt binasının 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi planlanarak çalışmalara o yönde hız verilecektir. İnşaat tamamlanıp hizmete açıldığında yıllardır ilçemizde eksikliği hissedilen öğrenci yurdu ihtiyacının büyük bir bölümü karşılanmış olacaktır" diye konuştu.

Tamamlama aşamasındaki öğrenci yurdu, 2012 yılının Kasım ayında ihalesi yapılmış ve 2 milyon 590 bin TL yapım bedeli ile yapımına başlanmıştı - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Alparslan Yurt İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement