Kaymakam'dan Hem Veda, Hem Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Kaymakam'dan Hem Veda, Hem Bayramlaşma

Kaymakam\'dan Hem Veda, Hem Bayramlaşma

Trabzon vali yardımcılığına atanan Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Ramazan bayramı öncesi bayramlaşma ile vedayı bir arada yaptı.

18.08.2012 14:34

Trabzon vali yardımcılığına atanan Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Ramazan bayramı öncesi bayramlaşma ile vedayı bir arada yaptı.

Bayram nedeniyle şehit, gazi yakınları ile huzur evine ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Belediye Başkanı Bekir Keskin, ilçeye yeni tayin olan Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Hasan Yüzüak ile yine ilçeye yeni tayin olan Jandarma Bölük Komutanı Jan. Kd. Üsteğmen Veysel Bozdağ, Jandarma Merkez Karakol Komutanı Jan. üsteğmen Furkan Altıntaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ordu ile birlikte ilk olarak Şehit Erdal Bodur'un evine ziyaret gerçekleştirdiler.

Bodur ailesinden sonra 1995 yılında Mardin'de mayına basarak ayağını kaybeden gazi Veli Kaya'nın evine ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyaretlerin ardından hep birlikte Ödemiş Belediyesi Huzurevine gidilerek burada kalan yaşlıların elleri öpülüp gönülleri alındı.

Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından Ödemiş Kaymakamlığı önünde Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, protokol üyeleri ile birlikte kutlamaları kabul ettiler. Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu görevi süresince hizmetlerini başarı ile sürdüren belediye başkanlarına, daire müdürlerine, emniyet ve jandarma personellerine, memurlara, muhtarlara birer teşekkür belgesi verdi.

Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu yaptığı konuşmada, "Geçen sene de bayramlaşmayı burada yapmıştık. 5,5 senedir yapılan bayramlaşmalara hep aynı kişiler katılmakta idi. Haklı olarak da annesi, babası ve yakınlarına giderek bayramlaşmak isteyen arkadaşlarımızın da bayramlaşmaya katılamaması nedeniyle bunu en azından herkes rahat rahat bayramlaşmalarını yapsın diye son mesai gününe aldık. 74 köyümüzün muhtarları, il genel meclis üyelerimiz ve köylere hizmet götürme birliği üyelerimizle ilçemize yüksek seviyede hizmet ettiğimize inanıyorum. Her köyde hemen hemen izimiz kaldı. Görevim esnasında kimseye kasıtlı bir davranış içinde bulunarak kimseyi üzmedim. Benim sert görünen mizacımın içerisinde insan sevgisi ve hoşgörü var. Ben herkesi önce insan olarak kabul ederim. Benim yakın mesai arkadaşlarım bunları çok iyi bilirler. Mevkiler makamlar gelip geçicidir. Buraya kimler geldi, kimler geçti ve daha niceleri gelecektir. Ben kaymakam olarak değil, Abdurrahman Koçoğlu olarak anılmak isterim. Beni bir Ödemişli hemşeriniz olarak kabul edin. Etrafımız da kazan kaynarken, bizim ülkemizde ve özellikle Ödemiş'te huzurun tesisi için güvenlik güçlerimiz var gücüyle çalışmakta. Huzurlu bir kentte yaşadığımız içinde mutluyuz. Buradan Trabzon'a gideceğim ve oradan emekli olduktan sonra da Didim'e yerleşerek emekliliğimi orada sürdüreceğim. Zaman zaman da Ödemiş'e gelerek sizleri ziyaret edeceğim. Hakkınızı helal edin." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam'dan Hem Veda, Hem Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement