Pervari Kaymakamı Kahraman Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Pervari Kaymakamı Kahraman Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Pervari Kaymakamı Kahraman Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Siirt'in Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, Pervari-Beğendik-Hizan karayolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

18.08.2014 16:03  Güncelleme: 16:21

Siirt'in Pervari ilçesi kaymakamı Murat Kahraman, Pervari-Beğendik- Hizan karayolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Karayolunda devam eden çalışmalar hakkında açıklama yapan Kaymakam Kahraman, yapılacak yolla birlikte Pervari ilçesinin Beğendik beldesine, oradan da Bitlis ve Hizan ilçesine transit bir geçiş geçişin sağlanacağını söyledi. Yapılan karayolu çalışmalarıyla halkın yaşam standardının yükseltileceğini belirten Kaymakam Kahraman, "Yüklenici firma ile yapılan görüşmede, yapımı devam eden karayolunun 2016 yılında tamamlanacak. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yapımı devam eden karayolunun tamamlanması durumunda ilçemizin Bitlis iline uzaklığı 141 km.ye inecek. Ulaşımda büyük bir sıkıntı giderilecek. Aynı zamanda medeniyet olan karayolu ulaşımı ile birlikte transit bir geçiş sağlanarak ilçedekilerin yaşam standardı yapılacak karayolu ulaşımı ile artacaktır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pervari Kaymakamı Kahraman Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement