Kaymakam ve Emniyet Müdürü Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam ve Emniyet Müdürü Vatandaşlarla Buluştu

Kaymakam ve Emniyet Müdürü Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Harran Emniyet Müdürü Recep Yeşil, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yusuf Alper Öztürk, Harran Güvenliğini destekleme Başkanı Mahmut Özyavuz, 'Harran'ın Güvenliği' konulu yemekte...

02.12.2013 12:16

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Harran Emniyet Müdürü Recep Yeşil, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yusuf Alper Öztürk, Harran Güvenliğini destekleme Başkanı Mahmut Özyavuz, 'Harran'ın Güvenliği' konulu yemekte vatandaşlarla bir araya geldi.

Harran Güvenliği Destekleme Derneği ve Harran Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Harran'ın Güvenliği' konulu toplantı düzenlendi. Toplantıya; Harran İlçe Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Harran Emniyet Müdürü Recep Yeşil, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yusuf Alper Öztürk, Harran Güvenliğini Destekleme Başkanı Mahmut Özyavuz, STK üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Harran İlçe Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, "Düşmanla beraberken büyük bir çöl fincan kadar dar dostla beraberken iğne deliği bir meydan kadar geniş olur. Bizim bu çöl sizlerle beraber. Harranlıların devlete ve millete bakış açısı, her zaman milletinin ve devletinin yanında olması bizleri son derece gururlandırıyor" dedi.

Güvenlik ve güvenlik sorunları konusunda konuşan Harran Emniyet Müdürü Recep Yeşil, "Güvenlik sorunu tarih boyunca tüm toplumların en önemli ihtiyaçlarından biri olmuştur. Modern kent anlayışında bu ihtiyaç daha ön plana çıkmıştır. Şehir merkezlerinde güvenlikten sorumlu olan polis teşkilatı son yıllardaki hızlı gelişimi ile ülkemizin dinamik, gelişmeye ve değişmeye en çabuk adapte olan kurumlarından biri haline gelmiştir" diye konuştu.

Bölgede ve ülkede polise güvenin her geçen gün arttığını vurgulayan Müdür Yeşil, "Polise olan güven her geçen gün üst sıralara doğru yükselmektedir. Polise olan bu güvenin artmasının nedeni toplum destekli polislik uygulamalarının artması, polisin eğitimi, hizmetlerinin ulaşılabilir olması ve şeffaflık politikalarının öneminin yanında en büyük faktör halkın polisine olan güveni ve desteğidir. Biz biliyoruz ki halkın desteğini alamayan hiçbir kurumun başarılı olması mümkün değildir. Teşkilatımız büyüyüp geliştikçe ihtiyaçları da büyüyor. Malumunuz bu ihtiyaçların tamamını genel bütçeden karşılanması imkanı her zaman bulunmuyor" şeklinde konuştu.

Müdür Yeşil, Kaymakamlık katkısı ile ilçeye Mobil Elektronik Entegrasyon Sistemi (MOBESE) kurulduğunu hatırlatarak, ilçedeki güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için gerekenden fazla çaba gösterdiklerini ifade etti.

Program, yenilen yemek ve gerekleştirilen sohbetin ardından sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam ve Emniyet Müdürü Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement