Kaymakamlıktan Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlıktan Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı

Kaymakamlıktan Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı

Çubuk Kaymakamı Şahin, ilçe protokolü ve muhtarlarla tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

09.05.2014 17:15

Çubuk Kaymakamlığı, ilçede görev yapan daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve 30 Mart yerel seçimleriyle göreve başlayan yeni belediye başkanı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla bilgilendirme ve tanışma toplantısı düzenledi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi konferans salonundaki toplantıda konuşan Kaymakam Cemal Şahin, seçimlerde görev alan tüm ilçe halkına ayrı ayrı  teşekkür etti.

Yeni büyükşehir yasası ile tüm köylerin de mahalle olduğunu hatırlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Bir değişiklik söz konusu. Daha önce 47 köyümüz vardı ve şu anda sıfır köyümüz var. Toplam 84 mahallemiz bulunuyor. Şimdi tabii ayak alışkanlığı mutlaka vardır. Bize muhtarlarımız özel idarenin hizmetlerinden dolayı gelmeye devam ediyorlar. Bizlerin kapıları onlar için her zaman açık. Köyden mahalleye dönen mahallerde alt yapı anlamında ciddi bir sıkıntı yok. Özel idare olarak biz bunları bütün alt yapısını daha önce yapmıştık. Sanıyorum yollarda sıcak asfalt konusunda sadece sıkıntı var. Onu da zaman ve imkanlar içerisinde büyükşehir belediyemiz yapacaktır. Ama diğer taraftan güvenlik, sağlık, eğitim ve sosyal açıdan birçok hizmetleri biz yürütmeye aynen devam edeceğiz."

Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, kendilerinin halka hizmet için yola çıktığının altını çizerek, "Allah'ın izniyle bu beş yılda birlikte güzel çalışmalara imza atarız hep birlikte. Bir geçiş dönemindeyiz. Yeni bir döneme girmekteyiz. Hizmet sahamız hem belediyemiz için hem de büyükşehir belediyemiz için büyüdü. Bu konuda gerekli planlamalar hazırlıyoruz. Önümüzde ki Pazartesi günde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm ilçe belediye başkanları ile birlikte bir toplantı yapacağız. Şuanda belediyemizin imkanları sıkıntılı olması nedeniyle toparlanma sürecindeyiz. Hem büyükşehir belediyemizin hem de bizim elbette bir hizmet planlaması olacaktır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakamlıktan Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sedat kaya: çubuk halkı bu kaymakamın anıtını diksinler bu yaşıma kadar böyle çalışkan kaymakam görmedim çubuk halkıda görmedi 0 0 Yanıtla

Advertisement