Sarıoğlan ilçesinde, define aradığı öne sürülen ve göçük altında kalan iki kardeşi arama çalışmalarına, havanın kararması nedeniyle yarın sabaha kadar ara verildi.
İlçeye bağlı Burunören köyünde göçük altında kalan Muhittin Sevalkalaycı (24) ve Ramazan Sevalkalaycı (22) kardeşler için 15 saattir süren arama çalışmaları, havanın kararmasından dolayı geçici olarak sonlandırıldı.
Göçükten kurtulan Emre Koç'un ihbarı üzerine saat 05.00'te başlatılan arama çalışmalarına, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri, iki iş makinesiyle katıldı.
İş makineleriyle yapılan aramada, söz konusu kişilerin kazdığı belirlenen tünelden, oksijen tüpü, araç aküsü, ampul, kablo, iki kardeşe ait kişisel eşyalar ve hortum çıkarıldı.
Bu arada, yaklaşık 25 metre derinlikte bir patlama meydana geldiği ve göçüğe bunun neden olduğu sanılıyor. - Kayseri
Son Dakika › Yerel › Kayseri'deki Göçükte Kalan 2 Kardeş Aranıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?