Kayserigaz'dan Devrim Gibi Uygulama - Son Dakika
Yerel

Kayserigaz'dan Devrim Gibi Uygulama

Kayserigaz\'dan Devrim Gibi Uygulama

Tuşlar Arasında Kaybolmaya Son, Kayserigaz'dan Direkt Bağlan Ayrıcalığı sloganıyla yola çıkan Kayserigaz, kullanıcılarına yepyeni bir deneyim sunuyor.

27.05.2014 10:03  Güncelleme: 10:01

"Tuşlar Arasında Kaybolmaya Son, Kayserigaz'dan Direkt Bağlan Ayrıcalığı" sloganıyla yola çıkan Kayserigaz, kullanıcılarına yepyeni bir deneyim sunuyor.

10 yıldır Kayseri'nin güvenli ve düzenli gaz arzını sağlayan, sektörün parlayan yıldızı Kayserigaz, Türkiye'de ilk ve tek olan başarılı bir uygulamaya imza atıyor. Kayserigaz Çağrı Merkezini arayan vatandaşlar artık hiçbir tuşlama ve yönlendirmeye maruz kalmadan direkt olarak müşteri temsilcisi ile iletişime geçme şansını yakalıyor.

"Müşteriyi Odağa Alma" ilkesi kapsamında, abonelerinden gelen talepleri göz ardı etmeyen Kayserigaz, sunduğu hizmet kalitesini artırmak, mevcut müşteri memnuniyetini korumak adına "Çağrı Merkezi" hattında köklü değişikliğe gidiyor. Kayserigaz Çağrı Merkezi numarası olan 444 5 429 (444 K GAZ) arayan vatandaşlar, bilgisayarlı bir yönlendirmeyi beklemeksizin, anında müşteri temsilcisine ulaşma imkanına kavuşuyor.

Bu sıradışı uygulama hakkında görüşlerini sunan Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Birim Sorumlusu Demet Koç, telefonlarda uzun vakit geçirmenin artık Kayserigaz için tarih olacağını belirtiyor. "Kayserigaz'dan Direkt Bağlan" ayrıcalığının faturadaki konuşma masraflarını azaltmasının yanı sıra, yaşlı insanlarımız için de büyük bir kolaylık olduğunu vurgulayan Koç, müşterileri için sundukları "Canlı Destek" uygulamasının ardından, böylesine yararlı bir projeyi hayata geçirdikleri için oldukça mutluluk duyduklarını söylüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserigaz'dan Devrim Gibi Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement