Kemer'de Bayramlaşma Törenleri - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kemer'de Bayramlaşma Törenleri

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kemer Belediyesi ve AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kemer Belediyesi ve AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kemer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde vatandaşlara yemek verildi. Arslanbucak Mahallesi'ndeki alanda verilen yemeğe yaklaşık bin kişi katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, bayramların birliği, beraberliği simgelediğini belirtti. Gül, yemekte hem personeliyle hem de vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen törene İlçe Başkanı Ferruh Derin, Tekirova Belediye ile Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras ile partililer katıldı.

Derin, burada yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya geldiklerini ve bugün siyaseti değil, birliği, beraberliği, dayanışmayı konuşacaklarını söyledi. Tören, partililerin bayramlaşmasıyla sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA