Lüleburgaz'da Ticari Araçlar Hastane Bahçesine Giremeyecek - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'da Ticari Araçlar Hastane Bahçesine Giremeyecek

Lüleburgaz\'da Ticari Araçlar Hastane Bahçesine Giremeyecek

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi Nilgün Sema Çomaklı, ticari araçların hastane bahçesine alınmayacağını bildirdi.

04.09.2014 13:16  Güncelleme: 15:01

Çomaklı, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, ticari araçların hastane bahçesinin girişinde yolcu indirme ve bindirme yapacaklarını söyledi.

Türkiye'nin hiçbir yerinde ticari araçların hastane bahçelerine giremediğini belirten Çomaklı, ticari araçların hastane içerisine girerek yolcu indirme ve bindirme yapmasının, hasta ve çalışan güvenliği adına risk yarattığını ifade etti.

Minibüslerin ayrıca diyaliz merkezinin önünde yolcu bekleme, indirme ve bindirme yapması dolayısıyla hasta giriş ve çıkışını zorlaştığını dile getiren Çomaklı, "Bizde bunun üzerine hastane yönetimi olarak minibüs ve ticari taksilerin artık hastane içine girmeden ana girişte minibüslere ayrılan kısımda, yolcu indirip bindirmeleri yönünde karar aldık" diye konuştu.

YOL YAPIM ÇALIMASI

Lüleburgaz Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Lüleburgaz Belediyesi Feri İşleri Müdürü Nalan Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yılmaz Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çalışmalar nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirten Koç, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması için sürekli çalışma yaptıklarını ifade etti.

Koç, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'da Ticari Araçlar Hastane Bahçesine Giremeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement