Pınarhisar Kaymakamı Demiryürek, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Pınarhisar Kaymakamı Demiryürek, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

12.12.2014 09:26  Güncelleme: 09:38

Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerle biraraya geldi.

Demiryürek, KLÜ konferans salonunda, öğrencilere deneyimlerini anlattı.

Kaymakamın ilçenin genel yönetiminden sorumlu, devleti temsil eden, ilçenin en üst düzey kamu görevlisi olduğunu belirten Demiryürek, görevlerini bağlı olduğu ildeki valinin denetimi altında yürüttüğünü ifade etti.

Başlıca görevlerine de değinen Demiryürek, kaymakamın ilçede yasaların uygulanması, vali emirlerinin yerine getirilmesi, ilçedeki çeşitli kamu kurumlarının çalışmaları arasında eşgüdümün sağlanması, halkın şikayetlerinin dinlenmesi, ihtiyaçların saptanması ve giderilmesi için gerekli önlemlerin alınması, törenlere başkanlık edilmesi, resmi ziyaretlerin kabul edilmesi gibi vazifelerinin olduğunu kaydetti.

- Elektrik kesintisi

Lüleburgaz'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nce (TREDAŞ) yarın 8 Kasım Mahallesi'nin bir kısmında 6 saat elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, trafo çalışmaları nedeniyle 13 Kasım Cumartesi günü  günü 8 Kasım Mahallesi'nin bir kısmında  saat 9.00 ile 15.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, çalışmaların kesinti bitiş saatinden önce tamamlanması halinde elektrik verilebileceği kaydedildi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pınarhisar Kaymakamı Demiryürek, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement