Kızıl şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kızıl şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Kızıl şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı Yozgat'ın Saraykent ilçesinde yaralı halde bulunan kızıl şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı.

Kızıl şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı

YOZGAT - Yozgat'ın Saraykent ilçesinde yaralı halde bulunan kızıl şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı.

Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Öçal tarafından yaralı halde bulunarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği'ne teslim edilen kızıl şahin, eski sağlığına kavuştu.

Kızıl şahin, iki ay süren tedavisinin ardından İlçe Kaymakamı Ali Açıkgöz'ün katılımıyla yaralı bulunduğu noktada doğaya salındı.

Yozgat Milli Parklar Şefi Metin Yıkılmaz'a ve doğa koruma ekiplerine emekleri için teşekkür eden Kaymakam Açıkgöz, "Belediye Başkanımızın yaralı halde bulduğu kızıl şahin, Sayın Başkanımızın zamanında müdahalesi ve iki aylık tedavi süreci vesilesiyle sağlığına kavuştu. Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Metin Yıkılmaz başta olmak üzere, bu süreçte büyük emek veren tüm personele emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Advertisement