Kızılay'dan Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Öğrencilere Giyim Yardımı

Kızılay\'dan Öğrencilere Giyim Yardımı

Kızılay Patnos Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında Çukurbağ İlk ve Ortaokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yaptı.

24.11.2015 12:12

Kızılay Patnos Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında Çukurbağ İlk ve Ortaokulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yaptı.

Kızılay Patnos Şube Başkanı M. Nasıır Açık, okullarda yetkililer tarafından belirlenen öğrencilere giyim yardımı yapmaya devam ettiklerini söyledi. M. Nasır Açık, "Yaptığımız giyim yardımı ile öğrencilerimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Okulların başlamasından sonra ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip kıyafet yardımlarımızı yapıyoruz. Giyim yardımında öğrenciler için kışlık montlardan pantolona kadar çok sayıda kıyafet bulunmaktadır. Her zaman insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, onların bir eksikliğini gidermek için uğraşıyoruz. Kızılay olarak her zaman yardım için hazırız ve insanlarımıza burada olduğumuzu göstermek için çalışıyoruz" dedi.

Çukurbağ İlk ve Ortaokulu'nda yapılan yardım programına Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, Patnos İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Taşdemir de katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Öğrencilere Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement