Kızılcabölükspor'da Transfer - Son Dakika
Yerel

Kızılcabölükspor'da Transfer

Kızılcabölükspor\'da Transfer

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kızılcabölükspor, Furkan Taşdemir ve Muhammet Serdar Yazıcı'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

13.01.2014 17:40

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kızılcabölükspor, Furkan Taşdemir ve Muhammet Serdar Yazıcı ile sözleşme imzaladı.

Kızılcabölükspor Kulübü Başkanı Osman Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe A-2 Takımı'ndan Furkan Taşdemir ve Eskişehirspor'dan Muhammet Serdar Yazıcı'yı sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirtti.

Daha önce Tekden Denizlispor'dan Abdurrahman Ayanoğlu, Eskişehirspor'dan Gökhan Sürücü ve Beşiktaş A-2 Takımı'ndan Koray Yıldız, Çankırıspor'dan Niyazi Nayernazlı ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Duran, "Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer ettiğimiz oyuncularla daha da güçlendik. Genç ve kaliteli kadromuzun ligde güzel işlere imza atacağına inanıyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ümraniyespor maçından alacağımız 3 puanla lige moralli başlamak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Öte yandan Kızılcabölükspor, Ümraniyespor maçının hazırlıklarını Şirinköy tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılcabölükspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mekik sporlu: iyide eldeki yerli(denizlili)oyuncuları neden elden çıkartıyor mekikte mi modaya uyum sağladı sinan bu takımın en önemli oyuncularından dı 0 0 Yanıtla

Advertisement