Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Divan Edebiyatı Semineri - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Divan Edebiyatı Semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi\'nden Divan Edebiyatı Semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Hayati İnanç tarafından Divan “Edebiyatımızda Yönetim Dersleri” konulu bir seminer düzenlendi.

08.05.2014 12:36

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Hayati İnanç tarafından Divan "Edebiyatımızda Yönetim Dersleri" konulu bir seminer düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik düzenlediği konferans ve seminerlere devam ediyor. Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Hayati İnanç tarafından Divan "Edebiyatımızda Yönetim Dersleri" konulu bir seminer verildi. Seminer Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan Vekili Av. Kadir Erol ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Hayati İnanç, "Şair ne kadar bilgili olursa olsun, ne kadar dahi olursa olsun itibar görmezdi. Cemiyetlerde hoş tutulur sürekli övülürlerdi ama hiç bir zaman itibar görmezlerdi. Bizde bütün öğretiler insan odaklıdır. İnsanlar bizler için çok kıymetlidir. Biz teknolojinin güzel verilerini alıp insanların yararına kullanırız. Bu güzellikleri alırız kitap yazarız, sanat eseri oluştururuz, insanların hoş zamanlar geçirmesini amaçlarız" dedi.

Objektif olmanın iyi gözükmesine rağmen aslında iyi bir şey olmadığını belirten İnanç, "İnsanlar objektif olarak baktıklarında duygularını bir kenara bırakarak hareket ederler. Biz millet olarak subjektifizdir. Biz kendimizi önemser karşımızdakine değer veririz. Bir sorun var ise onu kendimizde arar önce kendimizi düzenleriz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Divan Edebiyatı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement