Konak Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. Daha önce on ton patatesin dağıtımını gerçekleştiren Konak Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 7. 5
ton patatesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Muhtarlarla işbirliği yapılarak belirlenen aileler, izdiham yaşanmadan patateslerini aldı.
Tonlarca patatesi vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sosyal belediyeciliği 'önce insan' anlayışıyla gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek, dağıttıkları patatesleri aldıkları yerel üreticileri de desteklemiş olduklarını söyledi.
Başkan Tartan, "Ramazan ayında her gün paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofralarımızda yüzlerce kişi bir arada oruç açıyoruz. İftar yemeğinde bolluk, bereket ama en önemlisi sevgi ve paylaşım olmalıdır. Bu anlamda iftarda kurulan sofralarda bizim de sevgimiz olsun istedik. Bir yandan da üreticiye destek verdik" dedi.
(HD)
06.08.2012 12: 46: 48
TSI
NNNN - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Konak Belediyesi'nden İftar Sofralarına Patates Dopingi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.