Köprülü Kavşak Bayrama Yetişecek - Son Dakika
Yerel

Köprülü Kavşak Bayrama Yetişecek

Köprülü Kavşak Bayrama Yetişecek

Yalova’da Tonami Meydanı Köprülü Kavşağı’nda tali yol düzenleme ve batçık yapımının ramazan bayramına kadar tamamlanacağı bildirildi.

31.05.2016 16:00

Yalova'da Tonami Meydanı Köprülü Kavşağı'nda tali yol düzenleme ve batçık yapımının ramazan bayramına kadar tamamlanacağı bildirildi.

Yalova'nın trafik çilesinin çözümünde önemli rol üstlenen Tonami Meydanı Köprülü Kavşağı çalışmaları müteahhit firma olan YAFA İnşaat tarafından hızla sürdürülüyor. 4 kilometrelik yolda yeniden yapım, asfaltlama ve düzenleme yapılıyor. Ayrıca batçık yapımına başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren şantiye şefi Erol Karanlı, çalışmaların ramazan bayramına yetiştirileceğini söyledi. Yalova halkına şu ana kadar gösterdikleri sabırdan dolayı da teşekkür eden Karanlı, "Kavşak düzenleme çalışmaları, üst geçit asfaltlaması ve batçık ramazan bayramına kadar bitirilecek. Çalışmalar kapsamında toplam 4 kilometrelik yol ve asfaltlama çalışması yapılacak. Batçık ise 160 metre olarak yapılıyor. Kısa bir süre içerisinde köprünün asfaltına başlayacağız. O süreçte trafik aşağı alınacak. Ardından tali yolların asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Bizim çalışmaları tamamlamamızın ardından belediye kavşak düzenlemesi kapsamında yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmasının startını verecek" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprülü Kavşak Bayrama Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement