Korkut, Muhtarlardan Sorunları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Korkut, Muhtarlardan Sorunları Dinledi

Korkut, Muhtarlardan Sorunları Dinledi

Ali Korkut, Yakutiye İlçe merkezini oluşturan 8 mahallenin yeni seçilmiş muhtarlarıyla toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

30.04.2014 11:44

Ali Korkut, Yakutiye İlçe merkezini oluşturan 8 mahallenin yeni seçilmiş muhtarlarıyla toplantı yaparak sorunlarını dinledi. Sınırları yeniden çizilen mahallelerde muhtarların sorumluluklarının arttığını belirten Korkut, "Muhtarlarımız ile el ele omuz omuza bir çalışma yapmayı hedefliyoruz. En küçüğünden en önemli soruna kadar beni, başkan yardımcılarımı, müdürlerimi arayabilirsiniz" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, sınırları yeniden belirlenerek sayıları 85'ten 8'e düşen mahallelerin muhtarlarıyla tanışma ve sorunları tespit etme toplantısı düzenledi. Şükrü Paşa Mahallesi Muhtarı Lütfü Çakmak, Kazım Karabekir aşa Mahallesi İsrafil Demir, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı İbrahim Çelebi, Lala Paşa Mahallesi Muhtarı Muhammet Albayrak, Murat Paşa Mahallesi Muhtarı Metin Karadeli, Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Muhtarı Tahir Sağsöz, Rabia Ana Mahallesi Muhtarı Cemal Korkmaz katıldılar. Muhtarları tebrik eden Ali Korkut, yeni seçilen ve yeniden seçilen muhtarlarla iyi koordine olabilmeyi hedeflediklerini belirterek "Geçtiğimiz dönem 85 muhtarımız bulunuyordu. Toplantılarda hayli renkli, zaman zaman gürültülü geçiyordu. Yeni düzenlemeyle muhtarlıklarımız 8'e indi. Her muhtarımızın alanı genişledi, sorumluluğu arttı. Biz, belediye olarak birlikte hareket etmek, mahallelerimizin sorunlarına birlikte eğilmek istiyoruz. Hizmeti sizlerle koordine içerisinde yürütmek istiyoruz" dedi.

Toplantıya katılan 7 mahalle muhtarı özellikle ulaşımla ilgili sorunları aktardılar. Başkan Korkut, her türlü sorunu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çözme anlayışı içerisinde olacaklarının altını çizdi. Ali Korkut, muhtarlara kendisi ve toplantıya katılan başkan yardımcısı Suat Hayri Güneş'i günün her saatinde arayabileceklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkut, Muhtarlardan Sorunları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement