Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

S.S Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2013 Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcisi İsmet Tan ve Ali Asker Güney’in gözetiminde yapıldı.

24.05.2014 15:38

S.S Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2013 Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcisi İsmet Tan ve Ali Asker Güney'in gözetiminde yapıldı.

314 ortaktan 98 ortağın katılması ile gerekli çoğunluk sağlanarak Genel Kurul gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çil tarafından açılarak Divan Kurulu Başkanlığına Mehmet Erken, katip üyeliklere de Galip Memioğlu, Osman Çöpelli oy birliği ile seçildi. Divan Heyeti seçiminin ardından Atatürk ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleşti. Saygı duruşunun ardından gündemin dördüncü maddesi olan 2013 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Başkan İsmail Çil tarafından olundu. Daha sonra Denetleme Kurulu Raporu okundu.

Gündem maddesinde yer alan 2013 Yılı Bilançosu ve Gelir Gider Cetveli Kooperatif Muhasebecisi tarafından okunarak oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda bilanço ve gelir-gider cetveli oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile ibra edilirken, 2014 Yılı Tahmini bütçesi 117 Bin 500 TL olarak belirlendi.

S.S. Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çil, Korkuteli sanayi sitesinin sorunlarına değinerek, "Kooperatif olarak yıllardır kendi bütçemiz ile üyelerimize hizmet etmeye çalıştık. Bunlar Sanayi sitemizin çevre düzenlemesi, Hırsızlık olaylarına karşı çevre duvarlarına tel örgü yaptık, kablosuz anons sistemini kurduk, fotokopi makinesi aldık, sosyal tesis etrafına parke taşı döşedik, bekçi kulübemizi yeniledik ve sSondaj kazdırarak sulama suyu çıkardık" dedi.

Korkuteli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulunda tek liste ile seçime giren İsmail Çil üçüncü dönemi için 314 üyeli kooperatifin genel kuruluna katılan 98 üyenin oyunu alarak güven tazeledi. Çil'in üçüncü dönemdeki yönetim kurulu değişmeyerek, Lütfi Yapıcı, Muammer Özkan, Osman Paf, Mehmet Manavoğlu Mustafa Dinçay ve Yaşar Özkan'dan oluştu.Denetleme Kuruluna ise, Hayri Tayfun ve Abdullah Koç seçildi.. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement