Korkuteli'nde "Bugün Sizdeyiz Projesi" Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde "Bugün Sizdeyiz Projesi" Devam Ediyor

Korkuteli\'nde "Bugün Sizdeyiz Projesi" Devam Ediyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kız Meslek Lisesi öğretmenleri, haftada bir gün bir öğrenci velisini ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

02.04.2014 09:54

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kız Meslek Lisesi öğretmenleri, haftada bir gün bir öğrenci velisini ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

"Bugün Sizdeyiz Projesi"nin koordinatörü Şeyma Koyunlu, başarının yakalanmasının öğretmen, öğrenci ve veliler arasındaki iletişimin üst düzeye ulaşması ile mümkün olabileceğini belirterek, "Projedeki temel amacın öğrenci ve veliyi yakından tanıma fırsatı ile birlikte okul ve aile işbirliğini arttırmaktır" dedi. Okul ve veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörlerin yerinde tespit edilerek gerekli önlemleri alınmasını hedeflediklerini ifade eden Koyunlu, "Bir takım sosyo ekonomik gerekçelerle okula gelemeyen öğrencilerin ailelerini ziyaret ederek bilgilendirmek, veli desteğini sağlayarak öğrencilerin başarılarını artırmak ve velilerin okula bakış açısını olumlu yönde geliştirmeyi hem eğitim hem de toplum adına bir görev ve sorumluluk olarak görmekteyiz. Öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte geleceği şekillendirerek toplumda daha bilinçli bireylerin olmasını önemsiyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde 'Bugün Sizdeyiz Projesi' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement