Korucuk'ta Ulaşım Güçlendi - Son Dakika
Yerel

Korucuk'ta Ulaşım Güçlendi

Korucuk\'ta Ulaşım Güçlendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların taleplerini dikkate alarak Korucuk Bölgesi ulaşım hatlarında düzenleme gerçekleştirdi.

10.05.2013 18:18

Sakarya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların taleplerini dikkate alarak Korucuk Bölgesi ulaşım hatlarında düzenleme gerçekleştirdi. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, "Ulaşım hatlarında gerçekleştirdiğimiz yeni düzenleme ile Korucuk Bölgesi'ne toplamda 3 hatta 6 otobüs hizmet verecek. Ayrıca düzenlememizle birlikte Korucuk'ta belediye otobüsü girmeyen bölge kalmayacak" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Korucuklu vatandaşların ulaşımla ilgili taleplerini dikkate alarak ulaşım hatlarında düzenleme yaptı. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, "Daha önce 3 adet belediyemiz aracı bulunan 24 numaralı hat, MemurSen Evleri-Baytur Evleri güzergahıyla Dorukkent'e, yine 1 adet Belediyemiz aracı bulunan ve daha önce Korucuk Araştırma Hastanesi'nden dönen 24 H numaralı hattımız da, İdeal Kent-Sosyal Konutlar-MemurSen Evleri-Baytur Evleri güzergahıyla Dorukkent'e uzatılmıştır. 24 numaralı hattımızda 3 adet araçla 30 dakika, 24 H numaralı hattımızda ise 1 adet araç ile 90 dakikada bir sefer düzenlenecektir. Bu düzenlemeyle birlikte Korucuk bölgesinde belediyemiz otobüsü girmeyen bölge kalmayacaktır. 2 adet otobüsle hizmet verilen 24 K numaralı Korucuk-Kampüs hattıyla birlikte bu bölgeye toplamda 3 hatta 6 otobüsle hizmet verilecektir. Şehrimizde ulaşımın çok daha rahat ve konforlu hale getirilerek ulaşım problemlerinin ortadan kaldırılması için çalışmalarımız devam etmektedir." ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korucuk'ta Ulaşım Güçlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement