Kovancılar'da İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kovancılar'da İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kovancılar\'da İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Elazığ’da ilçe koordinasyon toplantıları Keban ve Baskil’in ardından Kovancılar ilçesinde de devam etti.

27.06.2014 19:17

Elazığ'da ilçe koordinasyon toplantıları Keban ve Baskil'in ardından Kovancılar ilçesinde de devam etti. Elazığ protokolünün tam kadro yer aldığı ilçe koordinasyon toplantısında yapılan değerlendirmelerde ilçenin içme suyu sorunu, göç alması ve buna bağlı imar problemleri ele alındı.

İlçe Koordinasyon Toplantısı Keban ve Baskil'in ardından Kovancılar'da devam etti. Elazığ protokolünün tam kadro yer aldığı ilçe koordinasyon toplantısında ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçenin bölgenin ticaret, kültür, sağlık ve eğitim merkezi konumunda olduğunu ifade ederek başkanlığı döneminde yapılan hizmetlerden bahsetti ve en önemli sorunların içme suyu sorunu olduğunu söyledi.

Kaymakam Gülseren Korkmaz Çiçekli ise ilçenin ihtiyaçları ve çözüm önerileri konusunda bir sunum yaptı.

30 Mart seçimlerinde göreve gelen belediye başkanlarına hitap eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, hizmetlerin ertelenmemesi gerektiğini matematiksel verilerle ifade etti.

Toplantının basına açık olan bölümünde son olarak konuşan Vali Ömer Faruk Koçak, Kovancılar'ın göç alan bir ilçe olması nedeniyle işsizlik, imar gibi sorunların daha çok öne çıktığını ifade etti.

Kurum müdürleri, bölge müdürleri, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar ayrıca Kovancılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen SODES projesi sergisini gezdi - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kovancılar'da İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement