Köy Okullarına Kalem Dağıtılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Köy Okullarına Kalem Dağıtılacak

10.11.2012 11:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen "Geri Dönüşüm Projesi" Kastamonu'da hayata geçiriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen "Geri Dönüşüm Projesi" Kastamonu'da hayata geçiriliyor. ALES sınavı sonrasında geri dönüşümü sağlanacak kalem silgi gibi araç gereçler, köy okullarına dağıtılacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilecek "Geri Dönüşüm Projesi" Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu hafta sonundan itibaren uygulanmaya başlıyor. Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" adlı projesi hafta sonu gerçekleştirilecek ALES sınavı sonrası hayata geçirilmesi planlanıyor.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde uygulamaya konan bu proje ile birlikte ÖSYM'nin yaptığı merkezi sınavlarda dağıttığı sınav setlerindeki kalem, silgi, kalemtıraş gibi araç ve gereçler, sınav sonunda oluşturulacak 'genç dönüşüm' kutularında biriktirilip, il genelinde ve köylerde ihtiyacı olan okullara dağıtılacak.

Bu proje ile birlikte, çöpe giden kalem, silgi ve kalemtıraşın ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılması hedefleniyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Okullarına Kalem Dağıtılacak - Son Dakika


Advertisement