Köydes Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Köydes Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Köydes Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) değerlendirme toplantısı yapıldı.

27.06.2013 17:54

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2013 yılı Haziran ayı KÖYDES değerlendirme toplantısı  Özel İdare İl Encümen Salonunda gerçekleştirildi. Vali Zübeyir Kemelek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, kaymakamlar ile yatırımları takip eden kurumların ilgili birim müdürleri katıldı.

Toplantıda ilçelerde devam eden yol yatırımları, KÖYDES ile İl Özel İdaresinin yürüttüğü kırsal altyapı ve tarımsal sulama projeleri değerlendirildi. KÖYDES'in devam eden projelerinin anlatıldığı toplantıda, 2012 yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kurumun yatırımları hakkında bilgi verildi. 2013 yılında Sivas Köylere Hizmet Götürme Birliği ödeneğinin 12 milyon 109 bin lira olduğunu ifade eden Ayhan, bu ödeneğin 5 milyon 60 bin 191 lirasının yol, 3 milyon 844 bin 731 lirasının içme suyu, 520 bin lirasının sulama, 65 bin lirasının ise atık su projeleri için ayrıldığını belirtti.

KÖYDES projelerinin kırsal altyapı için önemli olduğunu vurgulayan Ayhan, İl Özel İdaresinin yatırım programları ile KÖYDES programlarının en verimli şekilde uygulanacağını ve üst düzeyde sonuçlanması için gayret edeceklerini ifade etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köydes Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement