Koyuncu'dan AK Parti İl Başkanı Kahtalı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Koyuncu'dan AK Parti İl Başkanı Kahtalı'ya Ziyaret

Koyuncu\'dan AK Parti İl Başkanı Kahtalı\'ya Ziyaret

İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

12.02.2015 12:26

İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, gerçekleşen kongrelerinden sonra Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Koyun'unun ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Biz belli bir bakış açısıyla bugüne kadar nasıl geldiysek bundan sonrada inşallah ilimiz ve ülkemize hizmet etmek için elimizden elen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

Bu süreçte bazı eksikliklerinin olabileceğini belirten Kahtalı, "Bu yolda çalışmalar esnasında eksikliklerini olabilir geciktirmiş olduklarımız olabilir, bu konularda büyüklerimiz inşallah bizleri uyarırsa, haberdar ederse daha mutlu oluruz" dedi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu'da Hakan Kahtalı ve ekibine başarılar dileyerek "Demokrasimizin vazgeçilmezlerinden biri olan siyasi partilimizin hizmetlerin ilk ayağı olması hasebi ile önemlidir. Ülkemize ve milletimize hizmetler buralardan geçmektedir. Bu vesile ile burada kıymetli kaliteli arkadaşlar görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Ülke ve millet adına güzel hizmetler yapıldığını görüyorum bundan sonrada güzel şeyler olacağına inanıyorum bu vesile ile Kahtalı ve ekibine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyuncu'dan AK Parti İl Başkanı Kahtalı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement