Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.
Işık, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, pekiştiği önemli günler olduğunu belirtti.
Bayramların, bayram tadında yaşanmasının tek arzu ve dilekleri olduğunu belirten Işık, mesajında şu ifadelere yer verdi.
"Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yanımız bayram coşkusunu hissederken, diğer yanımız bayrama buruk ve üzgün giren insanların acılarıyla dolmaktadır. Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kardeşlerimizin de çektiği üzüntü ve sıkıntıları hatırlayarak, aramızdaki kırgınlıklara, dargınlıklara son vermeliyiz.
Bu vesileyle Ramazan bayramının başta ilçe halkımıza ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim," - Batman
Son Dakika › Yerel › Kozluk Belediye Başkanı Işık'tan Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.