Ksmmmo Başkanı Turan, Özbek'ten Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ksmmmo Başkanı Turan, Özbek'ten Ziyaret

Ksmmmo Başkanı Turan, Özbek\'ten Ziyaret

Maliye Bakanlığı Gelirler Başkontrolörü ve Vergi Konseyi Sekreteri Aziz Özbek’ten Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan’ı ziyaret etti.

31.08.2014 16:02

Maliye Bakanlığı Gelirler Başkontrolörü ve Vergi Konseyi Sekreteri Aziz Özbek'ten Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan'ı ziyaret etti.

Güncel ekonominin ve oda faaliyetlerinin görüşüldüğü ziyarette konuşan Aziz Özbek, "Mali Müşavirler Odası Konya'nın en etkin sivil toplum kuruluşlarından birisi. Bu etkinliğini gerçekleştirdiği faaliyetlerden kolaylıkla anlayabiliyoruz. Burada meslek ve meslektaş odaklı çalışmaların yanında Konya ekonomisi içinde çalışmalar yapılıyor. Misafirperverliği için oda Başkanımız İsmail Turan'a teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten KSMMMO Başkanı İsmail Turan ise, Gelirler Başkontrolörü ve Vergi Konseyi Sekreteri Aziz Özbek ile ekonomi ve oda faaliyetlerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ksmmmo Başkanı Turan, Özbek'ten Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement