Kula Halk Eğitim Merkezi (HEM) güreş takımı, Gördes ilçesi Balıklı köyünde düzenlenen yağlı güreşlerde 4 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük kazandı.
Birçok pehlivanın katıldığı güreşler adeta kıran kırana geçerken, izleyicileri de memnun etti. Balıklı güreşlerinde başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Kula Halk Eğitim Merkezi güreş hocası Emir Himmet Çağılcı, yaptığı açıklamada, "Güreşçilerimizin başarısı bizi ziyadesiyle memnun etti. Gençlerimiz böyle çalışmaya devam ederlerse, çok daha büyük başarılara imza atabiliriz" dedi.
Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu ise, "Güreşçilerimizi ve hocamız Emir Himmet Çağılcı'yı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. - MANİSA
Son Dakika › Yerel › Kula Hem Güreşçileri Başarıya Doymuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.