Kula Protokolü, Stso' Nun İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kula Protokolü, Stso' Nun İftar Programına Katıldı

Kula Protokolü, Stso\' Nun İftar Programına Katıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Kula ve Salihli protokolü STSO’nun Kula Yunus Emre Anadolu Lisesinde kurmuş olduğu iftar çadırında bir araya geldi.

08.07.2015 07:53

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri Kula ve Salihli protokolü STSO'nun Kula Yunus Emre Anadolu Lisesinde kurmuş olduğu iftar çadırında bir araya geldi.

STSO tarafından gerçekleştirilen iftar programına Kula Kaymakamı Murat Güven, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Trafik Tescil Büro Amiri Mustafa Esenlibınar, Cumhuriyet Başsavcıları, TSO yönetim kurulu üyeleri Günay Topkaya ve Taner Kalay ile meclis üyeleri ve Kulalı oda üyeleri katıldı.

İftar çadırında Kula protokolü, oda yönetici ve üyeleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını açan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli'den sonra Kula'da da iftar çadırını geleneksel hale getirdikleri ifade etti. Bu yıl dördüncü defa Kula'da iftar çadırı kurduklarını söyleyen Yüksel, "Bugün Yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz, Kula protokolü ve Kulalı üyelerimiz ile birlikte iftarımızı açtık. Kula'nın Sayın Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Jandarma Komutanı, Savcıları ve Emniyet personeli yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdılar. Ramazan iftar çadırına genellikle kenar kesimlerde yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Hayırsever vatandaşlarında destek verdiği iftar çadırında her gün, 3 Salihli'de, 1 Kula'da, 1'de Selendi'de iftar çadırımız olmak üzere vatandaşlara 4 çeşit sıcak yemek ikram ediliyor." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Protokolü, Stso' Nun İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement