Kurs Öğrencilerinden Mükemmel Performans - Son Dakika
Yerel

Kurs Öğrencilerinden Mükemmel Performans

Kurs Öğrencilerinden Mükemmel Performans

Bilecik’in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde İngilizce öğretmenleri Nergis Çetin ve Samet Efe tarafından hazırlanan ve kentte ilk İngilizce tiyatro oyunu olma özelliğini taşıyan Dark And Light Forests (Karanlık ve aydınlık ormanlar) adlı tiyatro oyunu İngilizce kursu öğrencileri tarafından sahnelendi.

28.05.2014 15:18

Bilecik'in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde İngilizce öğretmenleri Nergis Çetin ve Samet Efe tarafından hazırlanan ve kentte ilk İngilizce tiyatro oyunu olma özelliğini taşıyan Dark And Light Forests (Karanlık ve aydınlık ormanlar) adlı tiyatro oyunu İngilizce kursu öğrencileri tarafından sahnelendi.

Kurs öğrencileri, İngilizce öğrenmek için gittikleri kurs sonunda İngilizce tiyatro oyunu sahnelediler. Tiyatro oyununda, çoğunluğu lise öğrencilerinden oluşan 21 öğrenci görev aldı. Üç aylık yoğun bir çalışmanın ardından sahnelenen İngilizce tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı. Samet Efe tarafından yazılan oyun İngilizce olarak sahnelenerek oyun sırasında Türkçe dublaj yapıldı. Oyuncuların performansı izleyiciler tarafından büyük bir beğeni topladı. Geçtiğimiz gün ilk kez yayınlanan oyunun 29 Mayıs Perşembe günü akşamı saat 19.00'da Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda tekrar sahne alacağı kaydedildi. Bilet almak isteyen vatandaşların oyun öncesinde giriş kapısından biletlerini alabilecekleri belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurs Öğrencilerinden Mükemmel Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement