Kurt: "Hedef 400 Milletvekili" - Son Dakika
Yerel

Kurt: "Hedef 400 Milletvekili"

Kurt: "Hedef 400 Milletvekili"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, daha büyük bir Türkiye için 400 milletvekili istediklerini söyledi.

02.06.2015 15:09

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, daha büyük bir Türkiye için 400 milletvekili istediklerini söyledi.

Hasan Basri Kurt, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile birlikte seçim çalışmalarına esnafla kahvaltı yaparak başladı. Kahvaltılara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini bununla da moral bulduklarını belirten Kurt, "Vatandaşımız bu partiyi 13 yıldır girdiği hiçbir seçimde yalnız bırakmadı. Bununla da kalmadı yolda bizim yanımıza geldi elimizi sıktı, biz vatandaşımızın iş yerine gittik çaylarını içmeden bizi göndermedi. Biz bu milletle aynı dava için uğraşan farklı yerlerdeki insanlarız. Ama kalbimiz bu davayı davası olarak kabul eden herkesle bir atıyor" dedi.

Sadece Türk insanının değil, dünyanın dört bir yanındaki mazlumların da gözünün 7 Haziran Pazar günü Türkiye'de olacağını söyleyen Kurt, "Bu seçim AK kadrolar ile şartlar ne olursa olsun AK Parti'yi iktidara getirmeyelim bu ülke gelişmesin, kendi tankını topunu insansız hava uçaklarını yapmasın. Bu ülke şehir hastanelerine kavuşmasın. Kendi milli uçağını kendi otomobilini yapmasın diyenlerin seçimi olacak. Türkiye ikinci yarıya hazır. Dünyada daha büyük bir Türkiye için sizlerden 400 milletvekili istiyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurt: 'Hedef 400 Milletvekili' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement