Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası" sonuçlandı.

02.01.2012 14:45

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası" sonuçlandı.

Turnuva, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde, küçüklerde 120, yıldızlarda 50, gençlerde ise 40 öğrenci olmak üzere toplamda 210 yarışmacının katıldığı üç kategoride düzenlendi.

Küçüklerde 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Akif Özer, yıldızlarda Adana'dan yarışmaya katılan Emir Gökalp, gençler kategorisinde ise Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi'nden Mail Kaplan birinci oldu.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Satranç sporunun ilimizde daha da gelişmesi için bazı projelerimiz var. Önümüzdeki süre içerisinde bu konuda önemli bir çalışmaya imza atmayı düşünüyoruz" dedi.

Osmaniye Satranç İl Temsilcisi Bekir Pak ise turnuvanın çıtasının yükseldiğini ve kalitenin her geçen yıl arttığını belirtti.

Turnuvaya katılan tüm sporculara Osmaniye Belediyesi tarafından katılım belgesi ile "7 Ocak Özel Sayı" isimli Osmaniye'nin kurtuluşunu anlatan dergi hediye edildi.

Turnuvada dereceye girenlerin ödüllerinin 7 Ocak kutlama törenlerinde verileceği bildirildi.

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement