Kütahya'da Engelliler Yararına Hüsn-ü Hat Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Engelliler Yararına Hüsn-ü Hat Sergisi Açıldı

Vav Kütahya Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği (VAV-DER), Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yararına hazırladığı hüsn-ü hat sergisi izlenime sunuldu.

28.03.2015 16:01

Vav Kütahya Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği (VAV-DER), Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yararına hazırladığı hüsn-ü hat sergisi izlenime sunuldu.

VAV-DER Başkanı Arif Çelik, bir alışveriş merkezinde açılan sergide yaptığı konuşmada, dernek olarak birçok sergi açarak ciddi çalışmalara imza attıklarını belirterek, aktif çalışan bir dernek olduklarını söyledi.

Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yararına sergi açtıklarını dile getiren Çelik, "Derneğimiz sanatçılarının yaklaşık 2 yıldan bu yana oluşturdukları 100'den fazla eserimizi sergiliyoruz. Buradan elde edilen gelirle Türkiye Sakatlar Derneği'ne bir miktar yardımda bulunulmuş olunacak" dedi.

Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar da desteklerinden dolayı VAV-DER'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Engelliler Yararına Hüsn-ü Hat Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement