Kütahya'da Site ve Apartman Yöneticilerine Yangına İlk Müdahale Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Site ve Apartman Yöneticilerine Yangına İlk Müdahale Eğitimi

Kütahya\'da Site ve Apartman Yöneticilerine Yangına İlk Müdahale Eğitimi

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı, şehirdeki site ve apartman yöneticilerine yönelik, ’yangına ilk müdahale’ hususunda eğitim semineri düzenleyeceklerini ifade etti.

07.10.2015 13:04

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı, şehirdeki site ve apartman yöneticilerine yönelik, 'yangına ilk müdahale' hususunda eğitim semineri düzenleyeceklerini ifade etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve cemiyet yönetim kurulu üyesi Hüseyin Efe, itfaiye eri Ömer Türk'ün vefatı sebebiyle Müdür Nihat Helvacı'ya 'taziye' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Helvacı, Kütahya'ya modern bir İtfaiye Müdürlüğü binası kazandıracaklarını ifade ederek, "Bilindiği gibi, şuan bulunduğumuz müdürlük binasının yerine belediye hizmet binası yapılacak. Başta Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nun destek ve gayretleri sonucu Fuat Paşa Mahallesi'ne güzel bir itfaiye hizmet binası yapılacak" dedi.

2 Eylül günü çatı yangını sonucu itfaiye eri Ömer Türk'ün şehit olduğunu belirten Helvacı, "Yangında ilk müdahale çok önemli.Bu sebeple, bütün site ve apartman yöneticilerine yangında ilk müdahale hususunda eğitim vereceğiz. Bunun için hazırlıklarımızı tamamladık. Ayrıca, daha önce köy olan mahallelerimize de ilk müdahale için yangın söndürme tankeri dağıttık" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Site ve Apartman Yöneticilerine Yangına İlk Müdahale Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement