Kutlu'dan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kutlu'dan Başkan Özgüven'e Ziyaret

Kutlu\'dan Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Tarım Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ümit Bayram Kutlu, Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

06.08.2015 16:35

Tarım Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ümit Bayram Kutlu, Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

Başkan Özgüven'i uzun yıllar önce tanıdığını ifade eden Kutlu, "Özkan Başkanım ile İlçe Tarım Müdürlüğü yaptığı dönemden beri tanışmaktayız. Kendisini bugün ziyaret ederek hem hayırlı olsun hem de başarılar temennisinde bulunmak istedim. Daha önce görev yaptığı yerlerde edindiği tecrübeler, deneyimler ve başarılar Belediye Başkanlığı döneminde Ereğli'ye yansıyacaktır. Ben bu duygularla kendisine tekrar başarılar diliyorum" dedi.

Tarım Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ümit Bayram Kutlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven ise, "Sayın Kutlu ile uzun bir geçmişe dayanan dostluğumuz var. Kendisini bugün Ereğli'de görmekten ve ağırlamaktan mutluyum. Kendisine Ereğli'mize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

Geçmişi yad eden Başkan Özgüven ve Kutlu Ereğli tarımı ve tarıma dayalı sanayileşme konuları hakkında da görüş alışverişinde de bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu'dan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement